Koulutukset

 

Miksi koulutuksemme?

Haluaisitko sinäkin huippuvalmentajien joukkoon tai päivittää treenisi täysin uudelle tasolle? Nämä seminaarit ovat vastaus siihen. Olen käynyt lukuisissa seminaareissa ympäri maailman ja totesin ettei Suomessa ole tarjolla kovan tason käytännön harjoitteluun ja ohjelmointiin painottuvia seminaareja. Oma koulutuspohja sekä kymmenet mitalistit useista lajeista ovat luoneet pohjan, jonka turvin koen olevani valmis jakamaan oppimaani eteenpäin juuri sinulle. Koulutukset järjestämme kilpa- ja huippu-urheiluun keskittyneen Rebel Liftersin uusissa valmennustiloissa Helsingissä. 

Marin sport performance level 1

MSP:n ensimmäinen osa opettaa sinulle hyvät liiketekniikat, lämmittely rutiinit ja kuinka rakennat systemaattista tavoitteenmukaista periodisointia asiakkaallesi. Seminaarin tärkein tavoite on auttaa ymmärtämään kuinka rakennat turvallisen tehokkaan ohjelmoinnin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tässä koulutuksessa käydään asiaa läpi aina vasta-alkajasta aktiivitreenaajaan. Ensimmäinen seminaari on erinomainen tiedonlähde jokaiselle personal trainerille tai muuten asiasta kiinnostuneelle. Marin Sport Performance level 1-3 koulutukset löydät yrityksemme sivuilta. Klikkaa TÄSTÄ.

Marin sport performance level 2

Urheiluvalmennuksessa on tärkeää tietää miksi asioita tehdään. Ilman tietoa treenaaminen on vain olettamuuksiin perustuvaa puuhastelua. Koulutuksien toinen osa pamauttaa ilmoille vahvasti suorituskykyyn painottuvaa ohjelmointia ja periodisointia aina korkealle kilpatasolle asti. Koulutuksessa opit kuinka koostat vuosi periodisoinnin erilajeihin ja huomioit lajikohtaisuudet. Tuomme käyttöösi myös paljon uusia työkalua parantaa suorituskykyä ja palautumista. Marin Sport Performance level 1-3 koulutukset löydät yrityksemme sivuilta. Klikkaa TÄSTÄ.

Marin sport performance level 3

Koulutusten kolmas ja toistaiseksi viimeinen osa yhdistää osallistujien kovaa ammattitaitoa sekä erilajien osaamista. Jokainen osallistuja pääsee itse jakamaan osaamistaan muiden kurssilaisten kanssa. Edellisten tapaan mukana on myös kilpa- ja huippu-urheiluun soveltuvia kovan luokan vinkkejä ohjelmoinnin ja ohjaamisen tueksi. Marin Sport Performance level 1-3 koulutukset löydät yrityksemme sivuilta. Klikkaa TÄSTÄ.

Video vanhasta huippu suositusta Optimal training -seminaarista, jossa suunnittelijana ja luennoitsijana Heikki Marin. 

 Valmettaviani tositoimissa.

Valmettaviani tositoimissa.